Musik til bryllup

Hold den perfekte fest

Så er det snart! Vi skal giftes og der skal være stor fest i haven. Vi er derfor gået i gang med at planlægge den store dag. For hold nu op der er meget der skal være styr på når man vælger at holde bryllup der hjemme.

Vi skal have lejet teltet, fundet det rette mad, købt ringe og bryllupstøjet skal købes. Der er med andre ord mange ting der skal være på plads inden vi kan byde vores 50 gæster velkommen i haven til august 2022.

Vi har allerede flere ting på plads allerede, men noget af det vigtigste til en fest og især en stor bryllupsfest er musikken. Her er der mange muligheder igen. Skal man have et band, en der kommer med guitar og spiller eller skal der være en dj til bryllup?

Vi har besluttet os for det sidste. En DJ giver bare noget helt specielt til en fest, de kan skabe en stemning der virkelig giver gæsterne lyst til at danse. Men igen står vi og skal finde en DJ i lokalområdet der kan komme forbi og give den gas. Vi har på weddii.dk fundet netop dette. De har mange DJ’s tilknyttet og vi kunne derfor let finde en der kunne hjælpe os på dagen. Det hele var samlet et sted og vi behøvede derfor ikke at søgeord på nettet igen og igen. Nej på weddii.dk havde vi et nemt overblik over hvilke DJ’s der var i nærheden som matchede vores behov.