Kan jeg have fået stress?

Har jeg stress?

Jeg går og har det utrolig skidt med mig selv, jeg har meget travlt på jobbet. Men kan det være stress jeg har fået? Jeg ved det ikke men har mange tanker om det. Jeg kender flere der har haft stress og netop de symptomer jeg oplever lige nu, minder meget om det jeg har hørt fra dem. Men jeg er slet ikke sikker.

Jeg har taget kontakt til en stress terapeut som måske kan hjælpe mig, han vil se om der er en tid snarest da jeg virkelig har brug for at få noget hjælp.

Jeg er på det seneste også begyndt at ryge mere, mon det er noget der udspringer af den situation jeg er i lige nu? Det tror jeg faktisk godt det kunne være, men igen bliver det dejligt at få talt med en terapeut om netop dette. Så kan jeg måske få noget ro og komme videre. Jeg tror at nogle gode værktøjer vil gøre underværker. Nogle værktøjer der kan hjælpe mig tilbage på rette spor. Som jeg har det lige nu kan jeg slet ikke passe mit arbejde, og jeg har svært ved bare at komme ud af sengen om morgnen. Så noget skal der gøres nu.

Jeg er en person der altid har været meget udadvendt, men lige nu lukker jeg mig inde i mig selv. Jeg vil helst ikke udenfor døren, og har det bedst med at sidde på sofaen eller ligge i sengen hele dagen. Glæder mig til at få noget hjælp.