Få gang i festen med en mobilbar

Nu er der åbnet op for fester igen. Man må være flere samlet. Det er vigtigt at fejre livet. Således er der mange minderige anledninger i løbet af ens livsforløb, hvor det er oplagt at holde fester. Nu kan man leje en festbar, og gøre det til en del af festen. En privatbar er skræddersyet til dit arrangement, og er nem at have med at gøre. Her er der pakkeløsninger til forskellige events. En privatbar også kaldet en mobilbar indeholder alt der skal bruges til at lave cocktails med samt en bartender der har erfaring med at mikse cocktails til festen. Man kan ud fra cocktailkortet se hvilke cocktails der bliver tilbudt i privatbar.dk.

En cocktails bartender skal have fuldstændig styr på at mikse cocktails samt sørge for at være et festligt indslag. Baren kan dekoreres efter tema, eller bartenderne kan efter ønske møde op udklædt.

Bartender til firmafesten

Når man som virksomhed gerne vil fejre diverse anledninger, er det oplagt, at invitere en professionel bartender. Der medbringes bar, ingredienser, udstyr og drikkevarer, så medarbejderne bare kan feste, og ikke skal tænke på, hvordan man skal mikse drinks. Her skal man blot nyde festen og de lækre cocktails. Uanset antallet af gæster, leveres den samme høje service. Ved PrivatBar kan man nyde festen, mens bartenderen klarer resten.

Det er nemt og hurtigt at bestille en mobilbar eller Premium bar på privatbar.dk. En cocktails bartender er en, der virkelig kan forstå at sætte gang i festen.

Klik ind på privatbar.dk og bestil mobilbar. Få sat gang i festen og få minder for livet.